Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Luxe garnalencocktail recept
Luxe garnalencocktail recept

Luxe garnalencocktail


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de garnalen en de doperwen ontdooien. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Was de sla, leg 8 kleine blaadjes apart en scheur de rest aan repen. Pel de knoflook. Maak de dille schoon en hak hem samen met de knoflook fijn. Maak de garnalen schoon en dep ze droog. Verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de champignonhoedjes ca. 4 minuten. Breng ze op smaak met peper en zout. Neem de champignons uit de pan en laat ze afkoelen en uitlekken. Fruit de knoflook kort in 1 eetlepel hete olie. Bak de garnalen kort mee. Breng ze op smaak met paprikapoeder, zout en peper. Laat de garnalen afkoelen. Roer de mayonaise, de ketchup, de cognac, de melk en de dille door de yoghurt. Breng op smaak met citroensap, zout en peper. Roer de garnalen, de knoflook, de erwten, de repen sla en de champignons erdoorheen. Serveer de cocktail met de blaadjes sla en de cocktailgarnalen.

Allergenen Informatie

Voor dit luxe garnalencocktail recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven