Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kreeft Thermidor recept
Kreeft Thermidor recept

Kreeft Thermidor


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kreeft doormidden en serveer de kreeft in een halve schaal. Hak het vlees uit de scharen, poten en kop fijn en snijd de rest in plakken. Fruit in de helft van de goudgele boter sjalotten, peterselie en dragon. Giet de wijn erbij en laat 5 minuten zacht koken. Voeg de béchamelsaus toe en laat de massa crèmig worden. Voeg nu de kreeft toe met 2 eetlepels geraspte kaas de overige boter (klontjes). Breng op smaak met mosterd, zout en peper. Schep kreeftenmengsel over in de schone schaalhelften. Bestrooi met de rest van de kaas, even gratineren onder de grill.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kreeft thermidor recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven