Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersttoetje recept
Kersttoetje recept

Kersttoetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het puddingpoeder glad met 5 eetlepels melk. Breng de rest van de melk aan de kook. Roer het puddingpoeder erdoorheen, breng aan de kook en laat al roerend ca. 1 minuut zachtjes koken. Dek de pudding af met folie en laat afkoelen. Zet minimaal 2 uur koud weg. Rasp de chocolade. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker. Roer de rum door de koude pudding. Houd 4 eetlepels slagroom apart ter garnering en spatel de rest door de pudding. Schep de pudding en de geraspte chocolade afwisselend in 4 dessertglazen en sluit af met de pudding. Schep de achtergehouden slagroom erbovenop. Versier tenslotte met de chocoladesaus.

Allergenen Informatie

Voor dit kersttoetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven