Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerststaafjes recept
Kerststaafjes recept

Kerststaafjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien. Snijd de plakjes in vier reepjes. Roer 1 eidooier door de amandelspijs en verdeel de spijs in 16 gelijke porties. Maak hiervan rolletjes even lang als de bladerdeegreepjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Leg in het midden van elk stukje bladerdeeg een rolletje amandelspijs en vouw het bladerdeeg hier omheen. Plak de randjes dicht met water. Druk in elk staafje een halve amandel en bestrijk deze met het losgeklopte ei. Bak de koekjes 12 min. tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen en garneer ze met de gekonfijte kersjes.

Allergenen Informatie

Voor dit kerststaafjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven