Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerst rijstenpudding met slagroom recept
Kerst rijstenpudding met slagroom recept

Kerst rijstenpudding met slagroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de melk met de rijst en het zout en vanille suiker tot het gaar is. Maak de custard met een heel klein beetje water aan tot het vloeibaar is. Meng het door de rijst en laat het koud worden. Klop de slagroom stijf met de suiker (naar eigen smaak). Meng het heel zachtjes (vlak voor u het gaat eten) in de inmiddels koude rijst. Doe het in een mooie schaal, zet kleine bordjes op tafel en schep kleine beetjes op want het is heel machtig eten. Eet u smakelijk! TIP: Leg na het koken van de rijst plastic folie over de schaal zo komt er tijdens het afkoelen geen vel op. Bereidingstijd kunt u zelf bepalen. Kookt u het al in de ochtend dan is het in de avond goed koud.

Allergenen Informatie

Voor dit kerst rijstenpudding met slagroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven