Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersenchocoladedessert recept
Kersenchocoladedessert recept

Kersenchocoladedessert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken en vang het sap op. Breng het sap en 2 eetlepels water aan de kook. Roer de maizena glad met 2 eetlepels water. Roer het mengsel door het sap en laat ca 1 minuut zachtjes koken. Spatel de kersen erdoorheen en laat afkoelen. Roer de yoghurt, de roomkwark, 3 eetlepels suiker en de vanillesuiker glad. Klop de slagroom stijf, spatel de slagroom en de helft van de chocoladevlokken door het yoghurtmengsel. Doe de chocoladeyoghurt, de kersen en de achtergehouden chocladevlokken in lagen in 8 dessertglazen.

Allergenen Informatie

Voor dit kersenchocoladedessert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven