Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenrolletjes met rauwe ham recept
Kalkoenrolletjes met rauwe ham recept

Kalkoenrolletjes met rauwe ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de kalkoenfilets tussen plasticfolie plat en wrijf ze in met peper en zout. Schep op elke plak ham een lepeltje truffeltapenade. Rol de kalkoenfilets op, leg ze op de ham en wikkel de ham strak om het vlees. Steek er een rozemarijn twijgje tussen en zet vast met een prikker. Verhit de bouillon en laat hierin de halve slakropjes in 5 minuten zacht worden. Schep ze uit de pan en kook de sjalot in de bouillon. Laat tot de helft in koken. Roer de tomaat erdoor en klop er zoveel boter door tot de saus licht bindt. Breng op smaak met zout en peper en leg de slahelften er weer in. Laat niet meer koken maar houd warm. Verhit de rest van de boter in een pan met antiaanbaklaag en braad hierin de kalkoenrolletjes in 6.5 minuten rondom bruin en gaar. Leg de rolletjes op de sla en serveer meteen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalkoenrolletjes met rauwe ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven