Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Grillage


Ingrediënten


Bereidingswijze


Karameliseer de suiker in een droge pan. Voeg de gehakte walnoten toe en bak even samen. Voeg de zachte (niet gesmolten) Solo boter en gecondenseerde melk toe en meng samen door zodat er geen grotere korrels ontstaan. Die zouden straks niet smelten en daardoor zal het effect van grillage mislukken. Kook, voortdurend roerend, tot de massa van de wanden van de pan los komt.
Doe de hete massa onmiddellijk op een ouwel, smeer ze over en leg de tweede ouwel er boven op. Leg een zware plateau op de grillage en leg deze voor 12 uur of een nacht in de koelkast.
Wanner het hard is, snijd de grillage in mooie stripjes van 7 x 1 cm.

Serveersuggesties

Vervang de walnoten door stukjes pistache of hazelnoten, eventueel amandelen of cashewnoten.

Allergenen Informatie

Voor dit grillage recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven