Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde varkenshaas met Serrano ham recept
Gevulde varkenshaas met Serrano ham recept

Gevulde varkenshaas met Serrano ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de varkenshaasjes in de lengte als een envelopje open. Pureer (of hak fijn) de basilicum samen met de knoflook, de sjalotjes en de olijfolie en maak op smaak met zout en peper. Schep in elke haasje 1/4 van deze vulling, druk ze dicht en bestrooi ze met zout en peper. Rol elke haasje in een plak Serranoham en leg ze in een met olie ingesmeerde ovenschaal. Bak ze in 30 minuten af in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Bedruip ze af en toe met wat olijfolie. Neem de haasjes uit de ovenschaal en houd ze op een bord warm onder aluminiumfolie. Giet de wijn en de bouillon op het bakvet van de ovenschaal, roer de aanbaksels goed los en giet het bakvocht door een zeef in een pan. Laat het tot de helft inkoken en klop de boter er in beetjes door. Maak op smaak met zout en peper. Haal de aluminiumfolie van het bord en maak het geheel af met de saus en eventueel de ratatouille. Lekker met ratatouille van paprika, aubergines en courgettes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde varkenshaas met serrano ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gevulde varkenshaas met Serrano ham heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Vandaag gemaakt, heerlijk!
    Sientje gaf dit recept op 25 december 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven