Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zalmfilet met witte druiven en noten recept
Gebakken zalmfilet met witte druiven en noten recept

Gebakken zalmfilet met witte druiven en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Besprenkel de zalm met citroensap en laat dit even intrekken. Halveer de druiven. Verhit de olie en bak hierin de zalmfilet 2.5 minuten per kant lichtbruin en gaar. Bestrooi de vis met zout en peper. Neem de filets uit de pan en houd ze even warm. Schep de cashewnoten door het bakvet en bak ze 1 minuut op een hoge stand. Voeg de druiven toe en bak ze 1/2 minuut mee. Serveer de zalm op warme borden en schep de noten en druiven erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gebakken zalmfilet met witte druiven en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven