Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozen panna cotta recept
Frambozen panna cotta recept

Frambozen panna cotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de frambozenpuree met 15 gram suiker totdat de suiker is opgelost. Laat afkoelen in ijswater.
Verdeel dit over de glazen e plaats ze in de vriezer.
Kook de room met de resterende suiker en het vanillestokje en laat het geheel staan (houd een beetje room apart voor de gelatine.
Meng de uitgeknepen gelatine door een beetje room en voeg dan de rest van de room toe. Laat afkoelen in ijswater. Giet de lobbige room op de bevroren frambozenpuree en laat opstijven in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit frambozen panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven