Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Carpaccio traditionele recept
Carpaccio traditionele recept

Carpaccio traditionele


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. Maak een sausje van de mayonaise, de worcestersaus, het limoensap en de tabasco.
Was de rucola en schud hem droog. Maak de rucola aan met de olijfolie.
Leg de dungesneden carpaccio in cirkels op de borden. Besprenkel de carpaccio met de saus en strooi er de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de rucola over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit carpaccio traditionele recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven