Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Blini's met rode biettartaar als tussengerecht recept
Blini's met rode biettartaar als tussengerecht recept

Blini's met rode biettartaar als tussengerecht


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de pruimen in de cognac. Haal ze van het vuur en laat ze 30 minuten staan.
Maak met een staafmixer een grove puree van de pruimen, bietjes en knoflook. Roer het citroensap en de walnoten erdoor en breng op smaak met zout en peper
Beleg per persoon 3 blini's met bietentartaar en garneer met een klein schepje zure room en een takje dille.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit blini's met rode biettartaar als tussengerecht recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven