Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amusepaté met rauwe ham recept
Amusepaté met rauwe ham recept

Amusepaté met rauwe ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Leg de plakken rauwe ham naast elkaar op een bakplaat en bestrijk ze met honing gemengd met de marmelade en de peper. Bak ze ca. 15 minuten in het midden van de oven licht krokant. Keer ze halverwege om. Rijg ze aan prikkers en steek deze in de paté die in vieren verdeeld is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amusepaté met rauwe ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven