Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amarettini recept
Amarettini recept

Amarettini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed 2 bakblikken met bakpapier. Maal de amandelen samen met de suiker zeer fijn. Klop 2 eiwitten lichtjes op. Klop het amandelmengsel en het amandelaroma beetje bij beetje erdoorheen zodat een vast deeg ontstaat. Vorm met behulp van 2 theelepels kleine bergjes deeg op de bakblikken. Kluts 1 eiwit en bestrijk daarmee de koekjes. Maal de kandij evt. wat fijner en strooi hem over de koekjes. Bak de koekjes ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 150 graden C. Lekker met een kopje espresso na het diner.

Allergenen Informatie

Voor dit amarettini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven