Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelgalettes recept
Aardappelgalettes recept

Aardappelgalettes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de plakjes aardappelschijfjes in een kom zonder ze te wassen. Schenk de gesmolten boter over de aardappels. Voeg zout en peper naar smaak toe en meng goed. Verhit een klein beetje olie in een koekenpan met anti aanbaklaag en leg hierin een mooi gesloten cirkel van de plakjes aardappels. Bak de galette 11 minuten op zacht vuur, keer hem om en bak de andere kant 5 minuten. Herhaal dit met de andere galettes.

Allergenen Informatie

Voor dit aardappelgalettes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven