Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kers-meloenspiesjes voor buffet recept
Kers-meloenspiesjes voor buffet recept

Kers-meloenspiesjes voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het ijs ontdooien.
Was de kersen, verwijder de steeltjes en de pitten.
Schil de perzik, snijd hem in vieren en verwijder de pit. Snijd de 4 stukken in plakjes.
Snijd de meloen in 4 stukken. Schep de pitjes eruit en verwijder de schil en snijd het vruchtvlees in stukjes.
Schil de kiwi en snijd hem in stukjes.
Rijg nu het fruit om en om aan de satéprikkers.
Klop de slagroom half stijf en roer de rum erdoor. Roer de room met het ontdooide chocolade ijs tot een gladde saus.
Hak de walnoten fijn.
Leg de fruitspiesjes op een schaal en verdeel de saus erover. Bestrooi het geheel met gehakte walnoten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kers-meloenspiesjes voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven