Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet recept
Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet recept

Karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Snijd de augurken in blokjes. Was en hak de peterselie. Dep evt de karbonades droog. Verhit de olie in een grote pan. Bak hierin de karbonades in porties aan beide zijden krachtig aan. Breng op smaak met zout en peper. Neem de karbonades uit de pan en leg ze in een grote ovenschaal met deksel of in een braadslede. Bak het gehakt rul in het braadvet. Voeg de uien toe en fruit ze glazig, Roer de augurken en de peterselie erdoor. Blus af met 250 milliliter water en de slagroom, breng aan de kook en laat ca 1 minuut op een laag vuur pruttelen. Breng op smaak met de mosterd, zout en peper. Verdeel het gehaktmengsel over de karbonades. Laat afgedekt ca 1 uur en 45 minuten smoren in een voorverwarmde oven op 175 graden C. Laat het vlees de laatste 12.5 minuten zonder deksel verder garen.

Serveersuggesties

Lekker met een frisse salade en gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonades met gehakt-mosterdsaus voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven