Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet recept
Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet recept

Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de worst en de kaas in reepjes. Was de lente-uitjes en snijd ze in schuine ringen. Was de radijsjes en snijd ze in dunne plakjes.
Meng alles met elkaar.
Roer de mosterd, de azijn, de honing, zout en peper door elkaar.
Klop de olie erdoorheen. Was de kervel of peterselie en houd wat apart voor de garnering. Snijd de overige kervel of peterselie fijn.
Meng de vinaigrette met de kervel of peterselie door de salade. Laat minimaal 1 uur marineren. Breng de salade nogmaals op smaak en garneer met de overige kervel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven