Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
  2. Snijd elk stokbrood doormidden en snijd in de lengte door.
  3. Leg de bovenkant met de korst naar boven op een met bakpapier beklede bakplaat, Bestrooi met de geraspte en de .
  4. Bak 5-6 minuten in de oven, tot de gesmolten is, draai om en bak de onderkant kort.
    Was de en snijd ze in dunne plakken.
  5. Was de , schil hem en snijd in dunne plakken.
  6. Pel de ui en snijd in ringen.
  7. Verdeel de sla in bladeren, was ze en laat goed uitlekken.
    Meng de met de doorelkaar.
  8. Pel de knoflook pers hem uit met een knoflookpers en roer door de saus.
  9. Breng op smaak met en .
    Besmeer alle stukken stokbrood dun met de knoflooksaus.
  10. Beleg de onderste helften met de sla, de , de , de en de .
  11. Snijd de plakken diagonaal doormidden en verdeel ze over de broden.
  12. Bedruppel met de rest van de knoflooksaus.
  13. Dek de broden af met de bovenste helften van het stokbrood en druk licht aan.
  14. Serveer direct.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbroden
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • kaas, mayonaise, yoghurt, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, yoghurt, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas, mayonaise, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas, yoghurt, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas en kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
403 kcal
20%1612 kcal
Vetten
29 g.
41%116 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaas-kalkoenstokbrood voor buffet