Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet recept
Italiaanse gehaktballetjes voor buffet recept

Italiaanse gehaktballetjes voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het broodje in water. Pel en snipper de uien. laat de tomaten en de olijven uitlekken. Snijd de tomaten in blokjes. Hak de olijven grof.
Verwarm de oven voor tot 200 graden. Druk het broodje goed uit. Kneed het broodje samen met het gehakt, de Italiaanse kruiden, de uien,de tomaten, de olijven, de mosterd, het zout en peper.
Vorm met vochtige handen 30 balletjes van het gehaktmengsel.
Bestrijk een bakblik dun met de olie. leg de gehaktballetjes erop.
Braad de gehaktballetjes ca 25 minuten in de oven. Neem ze uit de oven en laat afkoelen. Vreis de balletjes in.
Laat de gehaktballetjes de dag dat je ze wilt gebruiken 1 nacht in de koelkast ontdooien.
Snijd eventueel de mozzarella in 30 blokjes.
Was de kerstomaten,Steek steeds 1 bolletje mozzarella en 1 kerstomaat aan een houten prikker en steek deze prikkers in de gehaktballetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse gehaktballetjes voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven