Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ingelegde haring voor Aswoensdag recept
Ingelegde haring voor Aswoensdag recept

Ingelegde haring voor Aswoensdag


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg op de bodem van een ketel een aantal in ringen gesneden uien (rood en wit) en strooi hier de benodigde kruiden overheen. Leg hierop de haringen: Naast elkaar en met de rug naar boven. Dek de vissen af met een nieuwe laag in ringen gesneden uien en strooi hier opnieuw de benodigde kruiden overheen! Hierop volgt weer een laag haring. Ga zo door totdat alle haringen in de ketel liggen en dek het geheel af met een laatste laag uien. Als alle haringen, voorzien van kruiden en uien, in de ketel liggen mengt U witte azijn en water in een verhouding van 1:1. Giet dit mengsel over de haringen en zorg ervoor dat alles is ondergedompeld. Na 48 uur zijn de haringen voldoende op smaak om geconsumeerd te worden. Maar, hoe langer ze liggen, hoe beter ze smaken!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ingelegde haring voor aswoensdag recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven