Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Huzarensalade ala Yvonne recept
Huzarensalade ala Yvonne recept

Huzarensalade ala Yvonne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar en de eieren hard. Stamp de aardappelen fijn en pel de eieren. Snijd de het gare vlees, appels, augurkjes, zilveruitjes en ham in kleine stukjes. Meng de aardappelen, appel, augurk, zilveruitjes, erwtjes en vlees door elkaar. Voeg vocht en mayonaise toe. Maak de salade op smaak met peper en zout en laat alles ca. 1 uur afgedekt in de koelkast staan. Schep daarna de salade nog eens door elkaar. Eieren in 6 partjes snijden. Tomaatjes halveren. De salade op een platte schaal scheppen. Verdeel de veldsla eromheen. Garneer met partjes ei, cherrytomaatjes, garnaaltjes, halve perziken en peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood, Turks brood of toastjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit huzarensalade ala yvonne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven