Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hazelnootpastabeignets met likeur


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de hazelnootpasta, de slagroom en de Baileys. Vul een spuitzak met een kleine spuitopening met het mengsel en leg koel weg. Klop de eieren, de vanillesuiker, de suiker en een snufje zout tot een gladde crème. Voeg de kwark toe. Meng de bloem en het bakpoeder en roer het door de crème. Verhit het frituurvet in een hoge kookpan. Wanneer er kleine belletjes verschijnen als je de steel van een pollepel in het vet steekt, weet je dat het vet de goede temperatuur heeft. Je kunt ook het vet verhitten in een frituurpan op 180 graden C. Doop 2 theelepels kort in het hete frituurvet. Schep met de ene lepel kleine balletjes uit het beslag. Laat deze met de andere lepel direct in het hete vet glijden. Bak niet meer dan 5 stuks gelijk. Doop de thelepels steeds in het hete frituurvet. Zo plakt het deeg niet aan de lepel. Bak de beignets in 4 minuten goudbruin. Wentel ze tijdens het bakken 1 keer, neem ze met een schuimspaan uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpaier. Houd ze warm. Herhaal de voorgaande stappen tot het deeg op is. Steek de tuit van het spuitzakje in de gebakken beignets en spuit in elke beignet wat schuim. Bestrooi de beignets met poedersuiker en serveer meteen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hazelnootpastabeignets met likeur recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven