Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulashsoep recept
Goulashsoep recept

Goulashsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees klein. Pel en snipper de uien en de knoflook. Verhit de boter in een grote pan. Bak het vlees in porties krachtig aan. Geef tot slot de uien en de knoflook toe en bak ze kort mee. Voeg het vlees weer toe. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Roer de tomatenpuree er doorheen. Bestuif het geheel met bloem en bak hem kort mee. Blus af met de wijn, 2 liter water en de tomaten. Voeg de bouillonblokjes, het laurierblaadje en de gedroogde marjoraan toe. Breng de soep aan de kook en laat hem ca. 1 uur en 30 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan. Roer af en toe door. Was de paprika\'s verwijder de zaadlijsten en snijd ze in kleine stukjes. Voeg de paprika\'s 20 minuten voor het einde van de kooktijd toe. Breng de soep op smaak met zout, peper en een beetje suiker.

Allergenen Informatie

Voor dit goulashsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven