Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulashschotel voor buffet recept
Goulashschotel voor buffet recept

Goulashschotel voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Snijd het spek en de metworsten in dikke schijven. Snijd het varkensvlees in blokjes. Doe de uien, het spek, de metworsten samen met het vlees en de tomaten en het sap in een grote braadpan. Druk de tomaten een beetje fijn. Roer de slagroom, de crème fraiche en de ketchup doorelkaar. Breng op smaak met 1 theelepel tijm, zout en peper. Giet de saus over het vlees. Smoor de vleesschotel afgedekt ca. 2 uur in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Haal de laatste 30 minuten het deksel van de pan en garneer met tijm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulashschotel voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven