Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde avocado-eitjes voor buffet recept
Gevulde avocado-eitjes voor buffet recept

Gevulde avocado-eitjes voor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Spoel ze met koud water. pel ze af en laat afkoelen.
Was de peterselie, schud ze droog en pluk de blaadjes van de takjes. Houd 1 eetlepel peterselie apart.
Halveer de avocado en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees uit de schil en meng het in een maatbeker met het citroensap.
Halveer de eieren, neem de eidooiers eruit en voeg de eidooiers toe aan de avocado.
Voeg de peterselie en de roomkaas toe aan het avocadomengsel en pureer met een staafmixer. Breng op smaak met zout, cayennepeper en een paar druppels worcestersaus.
Vul een spuitzak met de room en spuit de toefjes in de eierhelften.
Serveer de eierhelften op een schaal en bestrooi met de overige peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde avocado-eitjes voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven