Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesponnen suiker recept
Gesponnen suiker recept

Gesponnen suiker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de suiker met de stroop en het water in een pan met een dikke bodem (165 graden C.) tot een lichtbruine karamel. Als deze temperatuur bereikt is, zet je de pan met de karamel 20 seconden in de kom met water, daarna laat je het 2 minuten afkoelen. Doop met een houten lepel in de pan en maak op vetvrij papier een web van de karamel (heel snel werken want 't wordt snel hard). Heel leuk effect op toetjes. Uiteindelijk moet 't ook mogelijk zijn om hier bollen van te maken, maar dat is mij nog niet gelukt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gesponnen suiker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven