Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte pesto aardappel recept
Gepofte pesto aardappel recept

Gepofte pesto aardappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappelen niet schillen. Breng een flinke pan met ruim water aan de kook. Doe de aardappels erin en kook ze precies 10 min. Giet af en laat ze afkoelen. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Wikkel elke aardappel in een stuk aluminiumfolie. Leg ze op een bakblik en laat ze in de oven nog ca. een half uur garen. Snijd de ingrediŽnten voor de pesto, niet te fijn en voeg naar behoefte olie van de tomaatjes toe. Haal de gare aardappels uit de oven verwijder de folie en halveer ze. Snijd een klein plakje van de bolle kant zodat ze kunnen blijven staan. Haal dan met een eetlepel zoveel mogelijk kruim eruit.Zonder de rand stuk te maken!Meng het kruim van de aardappelen met de pesto naar smaak, alsmede een beetje boter erdoor mengen en vul hiermee de aardappelen. Zet ze vlak voor het uitserveren 10 minuutjes in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepofte pesto aardappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven