Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktmuffins in bacon voor buffet recept
Gehaktmuffins in bacon voor buffet recept

Gehaktmuffins in bacon voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de boterhammen in water. Bekleed de holtes van een muffinvorm (voor 12 stuks) kruislings 2 plakjes spek. Druk de boterhammen uit. Kneed het gehakt met de worchestersaus, brood en wat zout en peper. Vul de muffin vorm met het gehaktmengsel, sla de uiteinden van het spek over het gehakt. Bak de gehaktmuffins ca. 35 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de kern en snijd ze klein. Pel en snipper de knoflook. Was de oregano, pluk de blaadjes en hak deze fijn. Vermeng de tomaten, de knoflook en de oregano met de ketchup en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en iets tabasco. Was de bieslook en snijd hem fijn. Roer de bieslook, de karnemelk, de slasaus en de mosterd door elkaar. Breng op smaak met zout en peper. Haal de muffins uit de vorm en laat ze uitlekken op keukenpapier. Zet de muffins in de papieren vormpjes en garneer ze met peterselie. Serveer ze met de beide sauzen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktmuffins in bacon voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven