Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gamba in een luchtig jasje recept
Gamba in een luchtig jasje recept

Gamba in een luchtig jasje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een soort pesto van olijfolie, limoensap, dragon, knoflook en zout en peper. Marineer hier de gamba's in voor een uur. Maak de olie heet. Steek de gamba`s aan de satestokjes en wikkel ze daarna in een stukje kataifideeg. Nu meteen kort frituren in olie van 150 graden C, laten uitlekken op keukenpapier en meteen presenteren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gamba in een luchtig jasje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven