Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruittaartje recept
Fruittaartje recept

Fruittaartje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het fruit schoon en houd een kwart apart voor de garnering. Doe de rest van het fruit in een ondiepe schaal. Voeg naar smaak honing en aardbeienlikeur toe. Meng het geheel en zet het in de vriezer.
Verkruimel de speculaas en maal het met de gekaramelliseerde nootjes tot grove korrels. Kneed dit met het amandelspijs tot een"deeg"
Haal het fruit uit de vriezer. Zet de schaal in een bak warm water, zodat het fruit makkelijk loslaat.
Hak het ontdooide fruit met een staafmixer tot grove stukjes. Zet de fruitmix even terug in de vriezer. Klop de slagroom op met de suiker.
Gebruik een ronde bakvormring om het gerechtje op te maken.
Maak van het deeg een bodem in de ring. Stevig aandrukken tot een gladde basis. Vul de vorm verder met een dikke laag fruitmix
Verwijder de vorm. Doe er een toefje slagroom op en garneer het dessert met een muntblaadje. Garneer met het overige fruit.

Allergenen Informatie

Voor dit fruittaartje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven