Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frambozen- mascarpone triffle voor buffet recept
Frambozen- mascarpone triffle voor buffet recept

Frambozen- mascarpone triffle voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng 35 gram custard en 100 gram suiker in een pan. Roer er 500 ml water door.
Verhit alroerend tot de suiker is opgelost. (niet koken!!)
Vul een grote (glazen) dessertschaal met 1/3 van het custardmengsel
Zet ca. 2 uur en 30 minuten in de koelkast om op te stijven, bewaar het overige custardmengsel op kamertemperatuur.
Maak 125 gram frambozen schoon en verdeel ze oer de custard uit de koelkast.
Verdeel de overige custard over de frambozen en zet opnieuw 2 uur en 30 minuten in de koelkast.
Klop voor de room, de kwark, de mascarpone, 100 gram suiker, het citroensap en de vanillesuiker met een handmixer door elkaar. Verdeel de helft van de room over de custard. Leg de lange vingers dicht naast elkaar op de room. Druppel de likeur eroverheen. Verdeel de overige room over de lange vingers.
Maak de overige frambozen schoon en versier het toetje hiermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frambozen- mascarpone triffle voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven