Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Chocolade Fondue recept
Chocolade Fondue recept

Chocolade Fondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


50 mililiter melk apart zetten.
Breng de rest van de melk aan de kook.
Meng de ma´zena, de cacao en suiker door elkaar, voeg de 50 mililiter melk toe en roer tot een glad papje.
Bind met dit papje de warme melk.
Breek de chocolade in kleine stukken en voeg deze toe. Laat de chocolade op een heel zacht vuur en onder roeren op lossen.
Schenk de fondue in een kleine aardewerken schaal met steel en zet deze op een rÚchaud of spiritusbrander.
Zorg dat de fondue niet kookt.
Doop in de fondue de koek of vruchten.
ALs de banaan gesneden is, besprenkelen met citroensap tegen verkleuring.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chocolade fondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven