Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet recept
Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet recept

Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was de sla en schud hem goed droog. Was de tomaten en snijd ze in plakken. Pel de uien, snijd ze in dunne ringen en meng ze met de bloem. Meng de crème fraiche met de milde en de scherpe mosterd en breng op smaak met zout. Verhit 1-2 eetlepels olie in een pan en bak de plakken gehakt aan weerzijden goudbruin. Neem de plakken uit de pan en houd ze warm. Verhit 2 eetlepels olie in het braadvet en bak de uien hierin knapperig, laat uitlekken. Halveer de broodjes en besmeer de onderste helft van de broodjes dun met de mosterdsaus. Beleg de broodjes met de sla, de tomaat en het gehakt. Schep er de rest van de mosterdsaus en de gebakken uien op. Leg de bovenste helft van de broodjes erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodje gehakt met mosterdaus vor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven