Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonbonschaal van chocolade recept
Bonbonschaal van chocolade recept

Bonbonschaal van chocolade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade op ongeveer 40 graden. Breng de chocolade op temperatuur. Schep met een lepel de chocolade op cellofaanpapier. Strijk de chocolade regelmatig uit. Hang het cellofaanpapier over een ring (druk hier en daar zachtjes in om een mooie vorm te maken). Met een mesje kun je nu voorzichtig versieringen aanbrengen. Zet het minimaal 10 minuten in de koelkast en verwijder dan het cellofaanpapier (het moet uit zich zelf al loslaten).

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonbonschaal van chocolade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven