Boeuf Stroganoff

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vlees in reepjes snijden van 1 a ½ cm breed en deze in de helft van de snel bruin bakken.
  2. Tijdens het bakken bestrooien met , peper en .
  3. Het vlees moet rauw blijven van binnen.
    Het vlees uit de pan nemen, rest boter toevoegen en hierin bakken:
  4. , en 5 min.).
    Wanneer de e.d.
  5. bruin is, erover strooien, heel even meebakken en , , peper en toevoegen.
    Beetje bij beetje de erdoor roeren.
    Wanneer de saus mooi glad is, de en de erbij en alles een paar minuten laten sudderen.
    Dit kan een dag van tevoren klaargemaakt worden.
    Volgende dag met en zure het geheel tot een romige massa verhitten.
  6. Reepjes vlees toevoegen en verhitten.
  7. Bestrooien met .

    Serveren met rijst, puree of krieltjes en b.v.
  8. boontjes of doperwten.
25
25
25

Variaties op Boeuf Stroganoff

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Boeuf Stroganoff
VariatieAantalGang
Boeuf stroganoff3Vlees
Boeuf stroganoff met rode wodka1Stoofschotels
Steakpannetje à la boeuf stroganoff1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • bouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon en wijn
  • boter en bouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Boeuf Stroganoff heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies
RESET

Vorige week voor het eerst gemaakt! Heerlijk recept, echt een aanrader!
Ellen 11 maart 2013
Net gemaakt (voorbereid voor vanavond), de smaak is nu al perfect. Snel en simpel te maken met eenvoudig voorhanden ingredienten, daardoor voor mij een echte aanrader. Bedankt!
jerry1969 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
68 kcal
3%272 kcal
Vetten
8 g.
12%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Boeuf Stroganoff