Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Laat de bladerdeegplakjes ontdooien.
    Schil de en snijd hem in kleine blokjes.
    Kook de aardappelblokjes ca 5 minuten in water met wat .
    Spoel de aardappelblokjes koud af en laat ze uitlekken.
    Laat de uitlekken en snijd ze in ringen, houd ca 1 eetlepel apart voor garnering.
    Laat de uitlekken.
  2. Snijd de in fijne ringetjes.
    meng de met de , de en de lente-ui.
  3. Breng op smaak met en .
    Laat de uitlekken en snijd hem klein.
    Snijd de in kleine blokjes.
  4. Verbrokkel de .
    Meng de met de , de en 1 theelepel .
  5. breng op smaak met .
  6. Kluts de met 1 eetlepel water.
    Verwarm de oven voor tot 200 graden.
  7. Verdeel het bladerdeegmengsel over 8 bladerdeegplakjes.
  8. Bestrijk de randen met ei en vouw het deeg over de vulling.
  9. Druk de randen met een vork op elkaar en leg de deegpakketjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  10. Bestrijk de pakketjes met ei en bestrooi ze met .
  11. Bak de pakketjes 15-20 minuten in de oven.
    Verdeel het tonijnmengsel over de overige 8 bladerdeegplakjes.
    Bestrijk de randen met ei en vouw het deeg over de vulling.
  12. Druk de randen opelkaar met een vork en leg de pakketjes op een met bakpapier bekleed bakblik.
  13. Bestrijk de pakketjes met ei en betsrooi ze met de olijvenplakjes.
  14. Bak de pakketjes 15-20 minuten in de oven
    Serveer ze warm of koud.
25
25
25

Variaties op Bladerdeeghapjes voor buffet

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Bladerdeeghapjes voor buffet
VariatieAantalGang
Bladerdeeghapjes voor buffet1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en salami past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
152 kcal
7%1216 kcal
Vetten
24 g.
35%192 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
3%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bladerdeeghapjes voor buffet