Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-bramencrumble recept
Appel-bramencrumble recept

Appel-bramencrumble


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels in vieren, verwijder het klokhuis en de schil. Snijd ze in dunne plakjes en verdeel die over de bodem van een ovenschaal. Vroeg de bramen toe en schenk het water erover. Doe voor de kruimellaag het meel in een kom en wrijf er de boter met de vingers door tot het mengsel op broodkruim lijkt. Roer de suiker en koekkruiden erdoor, verdeel de kruimels gelijkmatig over het fruit en druk ze er met een vork licht in. Zet de schaal op een bakplaat enbak de kruimeltaart 27.5 minuten in het midden van een voorverwarmde oven op 190 graden C. tot de kruimellaag goudbruin is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-bramencrumble recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven