Spaghetti

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de .
  2. Schrap en rasp de .
  3. Snijd de peterselie en fijn.
  4. Laat de uit het blik uitlekken en vang het sap op.
  5. Verhit de in een koekenpan en rul het gehakt erin.
  6. Voeg de toe en laat het even mee bakken.
  7. Voeg de toe en laat het 5 minuten meegaren.
  8. Breng het op smaak met .
  9. Snijd de klein.
  10. Voeg de met het sap en toe.
  11. Laat het geheel goed doorwarmen.
  12. Voeg de peterselie en toe en laat het 2 minuten stoven.
  13. Voeg de basilicum toe en warm het nog een paar minuten door.
  14. Kook de volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  15. Giet de in de vergiet af met koud water en laat het uitlekken.
  16. Doe de in een schaal en schep de saus erover.
  17. Bestrooi het gerecht met geraspte .
  18. Voeg eventueel nog toe.
25
25
25

Variaties op Spaghetti

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghetti
VariatieAantalGang
Spaghetti bolognese12Pastagerechten
Spaghetti carbonara6Pastagerechten
Spaghettisaus6Sauzen en marinades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • selderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
134 kcal
6%536 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti