Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig: blender of staafmixer

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Begin met het ZEER grof snijden van diverse groenten zoals 2 grote rode , een halve rode , een halve gele , een halve groene , 3 tenen , 4 stelen , 1 (met zaadjes voor meer pit) en 4 biologische .
  2. In een pan met dikke bodem alles even 5 tot 10 min.
  3. fruiten in olie, een handje (naar smaak) toevoegen.
  4. Nog even meefruiten en omroeren.
  5. Daarna even afblussen met een flinke scheut rode , daarna een blik biologische toevoegen.
  6. Aan de kook brengen en daarna een tijd (ca. 20 min) laten pruttelen tot alles zacht is.
  7. Als alles in de pan zacht is, een half plantje toevoegen en even ‘onderduwen de staafmixer door de saus halen en alles goed pureren, is het te dik doe er dan voorzichtig wat bij.
  8. Dit is een goede basis saus om mee te variëren.
    Vanzelfsprekend zijn er allerlei variaties op het bovenstaande mogelijk.
  9. Durf te experimenteren!

    Schep de helft of meer van de saus over in een ander pannetje of bakje, afhankelijk van hoeveel je nodig hebt, laat afkoelen en zet in de koelkast of vries in.
    Kook biologische volkoren .
    Bak in de tussentijd in een koekenpan (vega) gehakt en voeg dat zodra het klaar is toe aan de saus.
    Schep de op de goed voorverwarmde borden, verdeel de saus erover.
  10. Garneren met wat verse .
    Zet op tafel zodat een ieder naar eigen smaak kan toevoegen.

    Eet smakelijk!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
276 kcal
13%1104 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%112 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti met Rietjes groentensaus en vegetarisch fijngehakt
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Spaghetti met Rietjes groentensaus en vegetarisch fijngehakt