Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
    Citroen onder stromend water schoonboenen.
  2. Met dunschiller brede repen van citroenschil halen.
  3. Citroenschil en worst in pan doen, 5 dl water erbij schenken en aan de kook brengen.
  4. Op matig vuur worst in ca. 20 minuten gaar laten worden.
  5. Worst uit pan nemen en laten afkoelen.
  6. Kookvocht bewaren.
    met keukenpapier schoonvegen en in vieren snijden.
  7. uitpersen.
  8. Worsten in lengte halveren en in plakken snijden.
  9. Peterselieblad grof hakken.
  10. in stukjes van ca. 1 cm knippen.
  11. in ca. 8 minuten beetgaar koken in ruim water met .
  12. Daarna afgieten.

    Bereiden:
    In koekenpan boter smelten, bloem in één keer toevoegen en ca. 2 minuten al roerend meebakken.
  13. Kookvocht en citroensap in pan schenken.
  14. Roeren tot gladde, dunne saus ontstaat.
  15. Vuur laag draaien, door saus roeren en in ca. 5 minuten gaar laten worden.
  16. Worstplakjes en door saus roeren en even meewarmen.
  17. Saus op smaak brengen met weinig en .
    over vier borden verdelen.
  18. Saus op pasta scheppen, royaal bestrooien met verse kruiden.

    Serveren met tomatensalade.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
415 kcal
20%1660 kcal
Vetten
34 g.
49%136 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghetti limone
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Spaghetti limone