Spaghetti carbonara
- Herkomst Italie
- Categorie Pastagerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Spaghetti carbonara recepten
- Bereiden
- Kookboek van julia
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
- Pan
Bereidingswijze
- Voorbereiding:
- zet een grote pan met water op, doe hier wat en in en breng het aan de kook.
- Snijd de in kleine stukjes.
- Bereiding:
- Bak in een wok pan de mooi bruin.
- Neem deze uit de pan en doe de bij het vet.
- Bak hier de in, met wat verse en de geperste knoflooktenen.
- Bak dit gaar.
- Voeg dan de peterselie en Italiaanse bij.
- Schep dit om en voeg de creme fraiche of linesse toe.
- Schep dan de gebakken erdoor en houd dit geheel warm op een laag vuurtje.
- Wanneer het water kookt doe je de erin en kook het "al dente", dat wil zeggen, beet gaar.
- Wanneer de gaar is, giet je deze af onder koud water en brengt het terug in de pan.
- Schep het vleesmengsel erdoor.
- Goed door elkaar roeren.
- Klop ondertussen de in een beker of bakje.
- Meng dit nu door de en goed blijven roeren ongeveer 2 minuten.
- En dan eet smakelijk!
- Je kunt er een salade bij eten.
Ook lekker om te maken
Variaties op Spaghetti carbonara
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Spaghetti carbonara | 5 | Pastagerechten |
Spaghetti carbonara met Philadelphia | 1 | Pastagerechten |
Spaghetti carbonara met kip en spinazie | 1 | Pastagerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 252 kcal | 12% | 1008 kcal |
Vetten | 24 g. | 34% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 2 g. | 14% | 8 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 5% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 10% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 2 mg. | 0% | 8 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |