Spaanse tomatentaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Taartvorm
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de plakjes in ca. 10 minuten.
  2. Snipper de en snijd de in kleine stukjes.
  3. Fruit de lichtjes in de .
  4. Voeg de toe en laat deze ca. 5 minuten meebakken.
  5. Bestrooi met en peper.
  6. Bekleed de taartvorm met het ontdooide .
  7. Zorg dat alles mooi aaneengesloten is.
  8. Klop de 1 voor 1 los met een mixer.
  9. Klop de er geleidelijk doorheen.
  10. Voeg en peper en de toe.
  11. Voeg het /-mengsel toe.
  12. Meng alles goed.
  13. Doe het over in de vorm.
  14. Snijd de in 1cm dikke plakken.
  15. Leg deze op het mengsel in de vorm, keurig verdeeld.
  16. Strooi hierover licht wat peper, en een beetje olie.
  17. Bak de taart in het midden van de oven op 200 graden C.
  18. gedurende 35 minuten.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Spaanse tomatentaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaanse tomatentaart
VariatieAantalGang
Spaanse tomatentaart1Hartige taarten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
495 kcal
24%1980 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
5%4 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
6%8 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
9 g.
3%36 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaanse tomatentaart