Soezen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Maak een bakplaat schoon, smeer de plaat licht in met geklaarde en bestuif de plaat licht met .
  2. Weeg alle grondstoffen af.
  3. Zeef de bloem.
  4. Breng de , en aan de kook.
  5. Neem de pan van de warmtebron en roer de bloem door tot een gladde massa ontstaat.
  6. Zet de pan terug op de warmtebron en maak de massa gaar.
  7. Neem de massa van de warmtebron en voeg de helft van het toe.
  8. Roer in het beslag tot het is opgenomen Voeg al roerend de helft van het restant toe en roer tot alles is opgenomen.
  9. Voeg vervolgend het laatste beetje toe en roer weer tot alle is opgenomen.
  10. Spuit met spuit no. 12 het beslag direkt in de gewenste vorm op de geprepareerde bakplaat.
  11. Bak bij een temperatuur van plusmin 225 graden C.
  12. Na afkoeling de soezen lossen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Soezen

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Soezen
VariatieAantalGang
Soezendeeg1Taart en gebak
Soezenkrans met aardbeien1Taart en gebak
Soezen met vanille ijs en chocolade1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • patentbloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
302 kcal
15%1208 kcal
Vetten
28 g.
40%112 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
32 g.
12%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Soezen