Snelle gehaktpastei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Laat het deeg op kamertemperatuur in ca. 10 minuten ontdooien.
  2. Week het broodje.
  3. Pel en snipper de .
  4. Rul het gehakt in de , bak de kort mee, knijp het vocht uit het broodje, verdeel het in kleine stukjes en voeg het toe.
  5. Roer de , 250 milliliter water en het erdoor.
  6. Breng op smaak en laat het mengsel zonder deksel op de pan ca. 8 minuten smoren.
  7. Laat de smelten.
  8. Beboter een ovenschaal (ca. 20 x 30 cm).
  9. Leg de deegbladen er een voor een in.
  10. Bestrijk elke laag met een beetje gesmolten .
  11. Snijd de deegranden bij.
  12. Vul het deeg met het gehaktmengsel.
  13. Kluts de met de en bestrijk hiermee de deegranden.
  14. Bak de pastei ca. 25 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  15. Was de en snijd de de tomaat en de kaas in plakken.
  16. Leg ze na ca. 15 minuten op het gehakt.
  17. Bestuif met en laat de pastei afkoelen.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • bouillonblokje, boter, mozzarella kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter, melk, mozzarella is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Snelle gehaktpastei heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoi, even een vraagje: waar week je het broodje in en is dit gewoon een plak brood? Of een rond broodje? Met vriendelijke groet Mariëlle
Marielle 18 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
316 kcal
15%2528 kcal
Vetten
21 g.
31%168 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snelle gehaktpastei