Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C.
  2. Vet een springvorm (24 cm doorsnede) in.

    Roer de boter zacht en voeg de mix en 2/3 van het losgeklopte toe.

    Kneed het met de hand tot een samenhangend deeg en bekleed hiermee de bodem en de randen van de vorm.
  3. Verkruimel de over de bodem.
  4. Meng het met de rest van het en verdeel het met een bolle kant van de lepel in een kleine cirkel midden op het deeg.
  5. Snijd de chocolade en de in kleine blokjes en leg ze om het heen.
  6. Snijd de appels in schijfjes of blokjes en omschep ze met de en .
  7. Leg de appelschijfjes in de vorm en bestrijk ze eventueel met nog wat losgeklopt voor een mooie glans.
  8. Bak de appeltaart in ca. 75 minuten gaar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mix voor appeltaart
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelspijs is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Snelle appeltaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Wel een beetje makkelijk hé, koopmans bakmix, maar de extra toevoegingen maken dat weer goed. Hij was heerlijk, al gaat mijn voorkeur toch naar de deeg zelf maken!
dikzak 12 mei 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
315 kcal
15%2520 kcal
Vetten
15 g.
22%120 g.
Waarvan verzadigd
4 g.
24%32 g.
Waarvan onverzadigd
2 g.
9%16 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
1 g.
18%8 g.
Koolhydraten
37 g.
14%296 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
3 mg.
0%24 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Snelle appeltaart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Snelle appeltaart