Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zweedse gehaktballetjes recept
Zweedse gehaktballetjes recept

Zweedse gehaktballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de paneermeel met de slagroom en laat dit 5 tot 10 minuten wellen. Meng het gehakt met de ui, het ei, zout en piment. Voeg het paneermeermengsel toe en roer net zolang tot het gehakt een smeuig en goed gemengd geheel is. Maak je handen vochtig met koud water en vorm balletjes van gelijke grootte. Bak deze met enkele tegelijk in de boter. Schud de pan zodat de balletjes gelijkmatig bruinen. Verlaag de temperatuur als de balletjes kleur hebben gekregen en laat ze 5 tot 10 minuten garen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zweedse gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zweedse gehaktballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Ze zijn wel lekker maar wat is piment?
    Bezoeker gaf dit recept op 12 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven