Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte Kokosbonbons recept
Witte Kokosbonbons recept

Witte Kokosbonbons


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Hak de chocolade zeer fijn, maar net nog niet tot gruis. Meng ze, met de kokos, poedersuiker, sinaasappelschil en Cointreau door de MonChou en laat de massa een uurtje afgedekt in de koelkast staan. Rol uit de massa ca. 20 balletjes en rol deze door de extra kokos. Leg de bonbons naast elkaar in een afgesloten koelkastdoosje en bewaar ze in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit witte kokosbonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven