Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien recept
Volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien recept

Volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe het meel, de bakpoeder en het zout in een kom en voeg de eieren en een gedeelte van de melk toe. Klop met een mixer tot een klontvrij en stevig beslag ontstaat en voeg beetje bij beetje de rest van de melk toe. Verhit een deel van de boter in de koekenpan met anti-aanbaklaag en giet 1/8 van het beslag erin. Bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin en gaar. Herhaal dit met de rest van het beslag. Laat de pannenkoeken afkoelen. Maak 200 gram aardbeien schoon en snijd ze klein. Klop de magere kwark los met de aardbeiensiroop en voeg de stukjes aardbeien to. Bestrijk de pannenkoeken met het kwark mengsel en rol ze op. Laat tot gebruik in de koelkast liggen. Snijd de pannenkoeken in 5 delen. Verdeel de stukjes pannenkoek over de borden en garneer met de aardbeien.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkorenpannenkoekjes met kwark en aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven